Home / Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål

Vi har svaret på de spørgsmål vi ofte får.

Hvordan virker Revamil?

Det høje indhold af naturlige antibakterielle enzymer i Revamil Honning gør hurtigt kål på bakterier i sår, rifter og på skadet hud. Honningen har desuden antiinflammatorisk effekt, som fjerner rødme og hævelse, den er tilmed smertelindrende og giver ro til sår og hud. Sidst men ikke mindst, så indeholder Revamil bivoks og allergenfri peanutolie som tilfører fugt til sår/hudafskrabninger, tør og irriteret hud.

Skal man rådføre sig med sin læge inden man bruger Revamil Balm?

Nej, det behøver du ikke. Revamil Balm er nemt at bruge, CE- certificeret, steriliseret og indeholder ikke sprøjtegifte eller andet skidt. Effekten er helt naturlig og veldokumenteret. Du skal kun være på vagt, hvis du er overfølsom eller allergisk overfor Honning. Hvis du er usikker på, om du har allergi overfor Honning, bør du ikke anvende Revamil Balm.

Hvor ofte må man bruge Revamil Balm?

Du må påføre Revamil Balm på det udsatte område op til tre gang dagligt. Hold en kort pause efter 30 dages brug, men hey, søg lige læge, hvis ikke såret er helet inden da.

Skal Revamil balm dækkes med plaster?

Det må du gerne, men det behøves ikke. Kun til små børn som SKAL ha’ tegneserieplaster på. Du får vores honnings unikke helende effekt både med og uden. Yay!

Smitter Revamil Balm af på tøjet?

Honning er fra naturens hånd ret klistret, men så længe du påfører et tyndt lag Revamil Balm på den skadede hud, lader den trække ind og dækker med plaster eller anden forbinding, så får du både optimal og pletfri sårheling. Så nemt er det.

Må man bruge Revamil Balm til børn under 1 år?

Ja, Revamil Balm, må gerne anvendes på røde numser og andet følsomt babyhud. Revamil Balm er nemlig både CE- certificeret og steriliseret, indeholder ikke sprøjtegifte, skadelige stoffer, parfume eller parabener.

Er der nogle bivirkninger i forbindelse med brug af honning til sårpleje?

Hvis der er overfølsomhed for ingredienserne i produktet, så kan der opstår en allergisk reaktion. Som altid, så læs indlægssedlen grundigt inden brug.

Og lige et heads up til forældre med eventyrlystne og klodsede børn (Læs: alle), så kan honning på sår svie lidt i en ganske kort periode (minutter). Men det gør godt, det lover vi.

Hvordan skal Revamil Balm opbevares efter åbning af tuben?

Revamil opbevares stille og roligt ved stuetemperatur, enten i håndtasken eller skålen med nøgler og andet småt, og altid med låget solidt skruet på.